Makeup Revolutionin paketti yms yms

Taas odotin kovasti ja vihdoinkin se saapui. Toki en voi sanoa et olis kauan viipynyt mutta eikös sitä sanota et odottavan aika on pitkä. Mitähän olin tilannut.

No ensimmäisenä pakko kehua image tätä 144 eri väriä olevaa luomiväri palettia,  on shimmeriä ja mattaa . Värit ah niin ihania ja  pigmenttisiä ja hyvän sävyisiä matltan tuskin odottaa et pääsen testaamaan. Hintaa tällä paletilla oli n 10£ jota en voi mitenkään pitää kovana. Lisänä tilasin ripsarin imageimage tää oli kanssa tarjouksessa 1,99£ . Harja just mun mieleinen tuuhea, toki aika näyttää millainen käytössä. Seuraava tuote on image silmille tarkoitettu primeri. Hiukkasen ruskeahko värinen aine aika näyttää tämänkin millainen on käytössä hinta oli 2,99£.

imageimage Tämmösiä ihania korviksia Whis sivuilta tilattuna euron pari kullanväriset tekstien mukaan kullattuja ja eikä ainakaan mun nikkeliallergiaa potevissa korvissa vaikuttanut mitenkään.  Samalla kertaa tilasin hiustenlaittoon kahdenlaisia klipsejä hiustenlaittoon image kymmenen kappaletta kumpiakin tuli ja hinta 2 e pussi. Ja hyvin pitää ainaskin minun luistavat hiukset kun niitä laittelen. No Whissin tilauksista täytyy sanoa et aika hyviä kokemuksia olen saanut. Tabletteihin ja puhelimiin olen kuoria ja suojalaseja tilannut ja oikein ovat tulleet, paitsi yksi tabletin kalliimpi nahkainen kuori. Hintaa sillä oli 31 e mutta ei sopinut meidän tablettien päälle , tässä kohtaa joku voisi jo sanoa et no niin nyt meni rahat kankkulan kaivoon. Eipäs vaan mennytkään laitoin pyydetyn kuvan kuoresta miten se ei sopinut ja viikon päästä oli rahat tilillä. Hienoa toiminta!

Whissin tilauksista senverran et aina menee aikaa noin kuukausi tavaran saapumiseen, mutta yleensä aika lailla kohdillaan ovat sellaisia kun tekstissä annetaan kuva.

Pientarvikkeiden lähinnä puhelimiin tarkoitettujen lisätarvikkeiden kanssa olisin hieman varovaisempi, ainakaan mulla ei oo ollut hyviä kokemuksia Iphoneen bluethooth systeemit kuten , erilaiset laturit ja handsfree laitteet ei oikein kestävää laatua eikä välttämättä toimineet. Kyse on kuitenkin ollut muutaman euron tavaroista joten oppirahoiksi laitan sen. Onko teillä muilla ollut millaisia kokemuksia?

Illalla pitää hakea Livboxin jonka sitten taas innolla availen sekä laitan teille oman mielipiteeni sisällöstä. Hyvää alkanutta vuotta kaikille❤️

.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 1 =