Livboxi

image  Tammikuun Livboxi saapui! Käympä läpi  mitä se piti sisällään. image Tässä ensimmäiset Lumenen rajaustussi. Jälki suht kiva , aika näyttää miten toimii. Sitten tuli ryppyvoidetta ( vissiin iän mukaan laittavat) joka hieman ärsyttää!  Vaikka ikään on mittarissa ehkei halua joka ainoassa paketissa ryppyvoidetta! Toisena aika mielenkiintoinen on luonnontuote tuo Saulis vitamiinijuoma jonka  kehutaan rauhoittavan kurkkua, no juomasta ei ihan voi puhua pullo on noin pikkurillin kokoinen , että maun just maistaa. Hyvän makuista hieman hunajainen maku, kovin pikkuruinen

image Ja sitten suuhuuhde, hammastahnaa ei tälläkertaa!?. No mieheni testaa tuon.

imagePähkinöitä pikku pussi, no söihän nuo olivat aika kuivia suolattomia jopa hieman mauttomia.

imageTenan tekemä hajuton voide. Mieheni lupasi testata halkeileviin käsiinsä, aika rasvainen minun mielestäni ja en ole ihan hirveen innostunut myöskään hajuateettomuudesta.

Lopuksi oli kuivan hiuspohjan kosteuttaja no kyllä minusta ainakin näin talvella mielenkiintoinen tuote, tekee vaikka kuinka varoo aika rasvaisen oloiset hiukset. Mutta ei  kutittanut hiuspohjaakaan.

image

Kaikenkaikkiaan jotenkin  hiukkasen lattea tunnelma jäi, en oikein ole innostunut ryppyvoiteiden käyttäjä. No pari pakettia olen ajatllut vielä katsoa ja sitten saa jäädä jos ei sisällössä ole kuin ryppyvoiteita….

Mitäs muuta no kovasti olen ollut tyytyväinen edellisessä artikkelissa kertomastani 144 luomiväriä sisältäneestä paletista jonka tilasin Makeup Revolutionista. Minulla oli isohko paletti jossa olis pyöreitä luomivärikakkuja  mutta se on ollut jo niin kauan että pääin laittaa roskiin. Eli edistystä siinäkin tapahtunut.

Ja kaiken tohinan keskellä kävimme kultani kanssa autokaupoilla. Autokuume iski kun poikani auto alkoi pukata öljyä ulos. Mietimme ratkaisua ongelmaan ja päätimme itse vaihtaa autoa nuorempaan sekä antaa oma automme pojalle. Pitkän mietiskelyn jälkeen luovuimme käytetyn auton hankkimisesta ja ostimme Kia Rion. Meillä oli yksi Peugeot jo varattuna koeajoon mutta ensin tutkimme autorekisterikeskuksen tiedot ja saimme selville että ko kappale oli pimpannut lokakuussa katsastuksesta vaikka oli hyvin nuori vasta 2013 malli. Ja sitten tänä aamuna autoliike soitti että kun olivat käynistelleer autoa se oli lauennut, ettei kannattaisi tänään tulla katsomaan. Siihen kultani oli sanonut että annetaanhan olla. No kuitenkin nyt on tilattu ihana punainen Rio! Maltan tuskin odottaa että pääsen ajelemaan. Eiköhän tässä ole tärkeimmät viikon tapahtumat taas. Palaillaan testausten jälkeen asiaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

75 − 70 =