Livbox siis saapui

image Tämmönen se siis on! Hintaahan tällä laatikolla on 16:90e. Tämä laatikko sisälsi pienen pullon ehkä matkakokoa Head&Shoulders pullon, sinikorkkinen tuossa etualalla. Violetti putkilo Sense Me Caring Massage Glide laatikossa , koko 150 ml hintaa 7:95e tuoksu aika miellyttävä, tuotetta mainostetaan hierontaan ja liukuvoiteeksi sopivana. Uusi Labello Care & Colour huulirasva hyvän tuoksuinen muttei muuten mitenkään normi huulirasvaa parempi ovh 2,75e.

Tilaajien toivetuotteena Pure Luxure Argan Oil hiuksiin laitettavaa hoito öljyä joka varmasti tekee mun kuiville latvoille hyvää,ovh 16:90/ 70 ml . Nivean Make-Up Remover kaksiosainen koostumus ruiskaunokkia sisältävä hellävarainen tuote , hieman epäilyttää tuo öljyinen koostumus jota en toki ole vielä testannut iholla ovh 5,25e/125ml .

Tämä seuraava on kyllä se tuote, jota palan halusta kokeilla olen kuullut siitä paljon, Lumenen heleyttävä, hoitava ja kosteuttava BB-voide jolla voi tasoittaa ihon omaa sävyä ja peittää pieniä virheitä. Ovh 14:90e/50ml . Parhaina tuotteina oli Jordanin hammaslankaimmia pussillinen ovh 25kpl/3,79e sekä Calvin Klein uusi ihana romanttinen tuoksu naisille Eternity Now pieni tuoksunäyte joka kyllä houkuttaa tuoksullaan.

Kaikenkaikkiaan sanoisin et aika hyvä oli tämä marraskuun boxi. Jokainen voi laskea et kyllä boxin sisältö oli maksetun rahan arvoinen mietittäväksi jää onko mielekästä maksaa tuotteista joita ei välttämättä ehkä itse ostaisi. No sen ratkaisee tulevien laatikoiden sisältö. Nämä nyt tuntui tällä kertaa kaikki mielenkiintoisilta tuotteilta.

Olen tässä odotellut myös Make-Up Revolutionin pakettia jossa tilasin beaty blenderin kilpailijoita ja varjostuspaletin. Joista laitan sitten kuvia ja mielipiteet teille.

Perjantai tulossa, on tämä ensimmäinen työviikko pitkän sairiksen ollut tosi rankka. Mutta nyt huomisen kyllä vielä jaksaa. Hyvät viikonloput kaikille.

Laitan tähän loppuun nuo yksittäiskuvat tuotteista.image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

60 − 55 =