Kiinan meikkejä yms.

imageHeips! Aikaisemmissa artikkeleissa vihjaisin että olen tilaillut edullisia tuotteita Wish nimisestä nettikaupasta, tässä nyt pikkusen tietoa mitä olen hankkinut. Aluksi hauska kokeilu, en tiedä uskallanko usein käyttää mutta oli ihan pakko tilata. Cute sivulta joka Wish sivujen kumppani tilasin oheisia tuotteita. Hinnat pyöri 1-6e eli ei pahan hintaisia.

Ensimmäisenä tilasin sivellin sarjan 12 kpl ja hinta oli 6 e. Ihan toimivia pehmeitä siveltimiä ajaa asiansa tämmösellä omiin tarpeisiin meikkaavalla.

imageRipsiä oli pakko tilata hinnat joka paketilla 1e osa on hieman turhan dramaattisen pitkiä ja tuuheita mutta osa tosi kivoja ja olen käyttänyt. Liimaa paketeissa ei ollut joten sen ostin Prismasta, kun en oikein olisi uskaltanutkaan laittaa silmiini muuta.

imageTämmöset kauniit korvikset kanssa tilasin (ei oo nikkeliä oon pitänyt päiviä ei ongelmia ) hintaa näillä oli 1e

imageimageimageTuossa luomivärejä jotka oli ihan pakko tilata osasta on tehnyt viereen hipaisu näytteet, mutta pikku purkkien glittereistä en sitä tehnyt ovat hiukkasen leviävää sorttia. Hintaa oli ylimmäisellä 2 e , pikku purkki kokoelmalla 5e ja alimmainen paletti maksoi 4 e. Alimmaisen paletin värejä oon jo muutamana päivänä varsinkin noita vaaleita käyttänyt eikä oo tullut ongelmia.

En kuitenkaan osaa sanoa ko. meikkien turvallisuudesta joten siksi en uskalla ketää usuttaa tilaamaan , mutta mulla on toiminut kyllä. Wish on kiitettävästi toimittanut kaikki tuotteet ja ne mitä ei ole tullut on hyvitetty. Hauskinta tässä on että koska useimmat pitää käydä postista hakemassa odottaa aina jännityksellä mitähän sieltä nyt tulee. Tilannut olen sieltä puhelimen kuoria ohessa kuva metalli/nahkakuoresta 2-5e hintaan, näytönsuojia karkaistua lasia 1 e hintaan sekä kameran jalustan 5e. Tablettien kuoria 6e/kpl ja myös karkaistua lasia näytön suojia 3e/kpl sekä ehkä tärkein image

millä saa kaikki siivouksessa tarvittavat varret järjestykseen ettei ne hyökkää siivouskaapista päälle tai kaatuile pesuhuoneessa, hintaa tällä vekottimella oli 8e . Kotimaassa olen ko. tuotetta etsinyt kyselyt ja kaivannut yksittäisinä myydään ja niihin pitää ostaa koko lista yms yms ja hinta oli kyllä suolanen. Wishin hinnathan muuttuu jatkuvasti ja usein tuotetta on vain muutama kymmenen jäljellä siihen hintaan siinä kaupassa, mutta kannattaa katsoa aina koko tuote sivu koska samaa tuotetta voi olla eri kaupoilla eri hintaan. Kokemukseni tästä nettifirmasta ovat olleet hyvin positiivisia.image Mutta eiköhän tässä tärkeimmät. Terveisin Mad cat woman image

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 89 = 92