Avonin uusi paketti ihanine tuoksuineen

Hei!

Nyt se tuli, johan sitä odotinkin! Tähän on pakko panna heti kuva joka esittää tuotetta joka pelkästään ulkopuolelta on iiiiikkk niin ihanan näköinen.   Outspoken Party by Fergie nimeltään.                            image Tuoksu on aivan huumaavan kaunis kukkais-hedelmäis itämaiseen kategoriaan kuuluva. Sisältää pionia, magnoliaa ja vadelmaa. Pullo on niin kaunis! Tuoksu miellyttävä ei päällekäypä kukkainen jälkituoksu. Varmastikkin tulee ihan iltakäyttöön.

Seuraavana Today tomorrow Always paketti sisälsi myös tuoksuun kuuluvan vartalovoiteen.imageimageimage Tuoksusta mainos kertoo että se on valkoisten kukkien kategoriaan kuuluvatuoksu joka sisältää: perhoskukkaa, hibiskuksen terälehtiä ja silkkimyskiä. Omasta mielestä tuoksussa kyllä tulee hibiskus ja hieman myskinen tuoksu esille ehkä pikkuisen pistävä jälkituoksu ei kovin makea. Vartalovoide aika nopeasti imeytyvä ohuehko. En oikein osaa sanoa mutta ehkä tulee käyttöön ihan arkikäytössä töissä.

Mielenkiintoisena tuotteena toisin esille Anew clinical hydra recoveryn.    image kasvojen yömaski kosteuttava. Tuote näyttää hyvin mielenkiintoiselta vaaleanharmaa kirkas pieniä valkoisia pilkkuja näyttävä tuote. Kokeiltaessa nuo pilkut aluksi tuntuvat hiukkasen karheina mutta pian sulavat ihoon. Saapa nähdä miten se toimii sitten iholla kun jätän yöksi kuten ohje kehoittaa.                                                                                      .image

Seuraavana nostaisin esille Planet Spa tuotesarjaan kuuluvan African Shea Butteria ja Cocoa  Chocolate Face Maskin. Tuote hyvin tumma suklaisen värinen ja tuoksuinen. Oli ihan pakko heti kokeilla kasvoille. Annoin vaikuttaa 10 minuuttia kuten erittäin epäselvä käyttöohje käskee. Kasvoilla tuntui pientä vaikutusta ja poishuuhtelu sujui suht helposti vaikka väri olikin aika voimakas. Poishuuhtelun jälkeen lisäsin kasvoille Avon care sarjassa Cocoa butter kosteuttava kasvo cream. Nyt kasvot tuntuvat viileän pehmeältä ja tuoksu on hiukan makea. Pakettiin kuului myös Chocolate Bath Elixir jossa on niin pienellä kirjoitettu käyttöohje että en tiedä miten sen pystyisin lukemaan laitampa oheen kuvan myös tuosta tekstistä.image Kukaanhan ei ole niin fiksu kun nainen joka haluaa tietää mitä käyttää eli otin kuvan ja suurensin sen joten sain selville että 3-4 korkillista juoksevaan kylpyveteen ja sitten käsketään nauttia huumaavasta suklaantuoksuisesta kylvystä. Käsketään sulkea myös korkki kunnolla.

imageimage Avon Care paketissa oli mukana myös ravitseva kosteuttava käsirasva joka tuoksuu aika voimakkaasti kaakaolle/suklaalle imeytyen suht helposti mutta jättää käsiin hiukan rasvaisen pinnan. Varmasti sopii varsinkin talvikuukausina kuiville käsille. Mukana oli myös sarjaan kuuluva huulivoi joka leviää huuliin ihanasti ja ainakin omille kuiville huulilleni tuntuu sopivan hyvin. Tuoksu samaa kaakao/suklaa.image

Seuraavana tuotteena image olisi Avon Care sarjaan Cocoa Butter kuuluvat kasvorasva, bodylotion ja käsi-kynsi-kynsinauhoille tarkoitettu rasva. Tuoksu hieman miedompi kuin aikaisemmat hiukan tummemmat paketit joissa sininen care teksti. Iholla hieman rasvaiseksi jäävä suklaantuoksuinen rasva jää sitten käytössä selvitettäväksi mitä muuta eroa sinileimaiseen care tuotteeseen kuin hieman miedompi tuoksu.

Sitten kaksi suihku/kylpytuotetta imageimage

punainen pallopullo kylpyvaahtoa Avon Winter rose josta en kyllä hyvällä ajatuksellakaan löydä ruusun tuoksua. Tuoksu on joku sekamelska kukkaistuoksuja ei mitenkään kiehdo käyttämään. No jospa se on kylvyssä sitten omiaan. Toinen pullo on Avon Senses sarjaaan mood therapy shower creme miellyttävä kukkaistuoksu joka ainakin minua houkuttaa käyttämään. Pullo on suuri 500ml pullo josta voi nautiskella useassa suihkussa/kylvyssä.

Viimeisenä kaksi meikkaukseen kuuluvaa tuotetta. Kun viime Avonin paketissa sain kaksi ripsiväriä jotka mielestäni olivat todella huonoja ja varisevia nyt sain mielenkiintoisella harjalla varustetun ripsivärin joka ainakin kertakokeilulla asettui ripsiin hyvin. Jatkossa kerron miten se pitempään toimii. Lisänä tilasin usean vlogaajan kehumaa makeup setting sprayn. Josta kokemukset myös myöhemmin.                     imageimage

Kaikenkaikkiaan tälläkertaa tehty tilaus toi suht hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita ja tuoksuja. Hintoja en yksittäin jaksa alkaa luetella mutta kokonaistilaus maksoi n. 108e. Eli ei näin isoksi tilaukseksi  hirveän kallis vaikka sisältää kaksi hajuvettäkin. Jos haluatte lisätietoja jättäkää kysymyksiä kommentteihin. Kiitos!