Livboxi saapui ja pojan tuliaiset laivalta

Kaunista flunssaista päivää. Livboxi saapui ja tuotti hiukan pettymyksen. Sisältö oli aika vaatimaton. Hammastahnaa, käsivoidetta, hiusvalkki, pieni putkilo hilseshampoota, ryppyvoidetta sekä suihkusaippuaa lisänä raakasuklaata ja huulikiiltoa. Ohessa kuvat! Jos viimekerralla kehuin hintansa arvoiseksi nyt kyllä sanon että enpäs tiedä taitaa arvo jäädä kyllä alle kympin reilusti.

Hammastahna Golgate lupaa vaalentaa yhden asteen viikossa, tuoksu normi hammastahnan. Kokeilun tulokset kerron myöhemmin. Raakasuklaa oli hyvän makuista jota saatan seuraavassa suklaahimossa ostaa itsekkin, tuo luomutuote kyllä houkuttaa eikä makukaan ollut niin karvas kuin on tummissa suklaissa tottunut.

Käsivoide Natusan imeytyi nopeasti ja tuoksu oli mukavan mieto. Hiusvalkki sattui sopivan värinen omiin hiuksiinotn käyttöön menee. Hilseshampoo no kylpyhuoneen kaapin hyllylle odottamaan mahdollista tarpeen ilmaantumista.

Ryppyvoide Ave’ne on tosi pieni 3ml putkilo, eli samoja joita kemikaalio-osastoilta saat ilmaiseksi kokeille ostosten ohessa. No oma suhteeni ryppyvoiteisiin on kyllä erittäin skeptinen, ikää minulla on ryppyihin tarpeeksi mutta ryppyjä ei paljon kiitos hyvien geenien. No pitää se varmaan kokeilla vaikkei uskokkaan, se on vähän sama kuin kaikki muutkin uskomushoidot.

Suihkusaippua olikin scrub tuoksu mieto kukkaistuoksu. No seuraavassa suihkussa testiin. Viimeisenä huulikiilto ohessa värinäyte, aika iso putkilo on jos jotain positiivista.

Kokonaisarvosana on aika alhainen! Ehkä kouluarvosanoissa noin 5+   Mutta ei yhtään enempää, jos taso laskee jatkossa yhtäpaljon loppuu tilaus hyvin nopeasti.

Poikani kävi Tallinnan lautatalla ja toi äidilleen lempihajuveden edt Guerlain Shalimar , ah kyllä se on NIIN ihana. Lisäksi tuli tuliaisina lakritsipiippuja merisuolattuja ja hieman konjamiinia. Eli nyt vaan flunssaa hoitamaan. Ja ohessa kuvat.

.image imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage Ja sitten se laivan ihana tuliainen image tämmönen ilta tänään. Meinasi unohtua, tilaisin tuolta Whis sivuilta korviksia ja tänään tuli ensimmäiset mielestäni tosi kauniit 1e hintaan.image