Avon paketti saapui

    Tässähän sitä taas. Tilattua tuli asioita jotka on enemmän kuin ”tarpeellisia”. Jos pikkusen avaan.

Pieni kullanvärinen meikkipussi, aikaisemmat on mennyt hukkaan ja likaantuneet joten hyvin tarpeellinen. Takana valkoisena näkyväPB200005 kangas, missä näkyy vaaleanpunainen rusetti pitäisi olla mikrokankaasta valmistettu hiusturbaani. Ainoa ongelma et käyttöohjeita ei ole joten oma hauskuutensa varmaan on ennen kuin opin käyttämään sitä.

No ripsentaivuttimet piti kanssa hankkia hintaa taisi olla alle kolme euroa joten ihan hyvä.

Keskellä näkyvä ruskea putkilo Naturals body care on suklaanbody scrup ja tuoksu on aivan huumaavan. Sinikorkkinen pullo on arganöljyä sisältävä shampoo, maltan tuskin odottaa kokeilua tuoksu on hyvin tavallinen.

Purkki edessä on sheabutteria sisältävä jalkarasva jota jalkani todella ovat odottaneet. Kuivat kantapäät näin talvisaikaan on aina ollut ongelmani.

Senses vaalean punainen pumppupullo ja kapea pullon suihku ja käsisaippuaa. Tuoksuna exotic rose ja jasmine , ah kuinka ihana!! Lisänä oli myös takana näkyvä kaunis koru K-kirjaimmella                                                                                   .PB200006

Lisänä pientä sälää kuten pari eyelineria, pari huulikiiltoa ja mielenkiintoinen kullanhohtoinen ripsiväri.PB200014 PB200017 Lisäksi otin kokeille mustille silmänaluksille tarkoitetun hoitotuotteen , pikkuisen epäuskoisena kuitenkin alan sen testaamisen, vähän laitan sen kategoriaan ryppyvoiteet jotka mielestäni tehoaa just niin paljon kun jokaisen mielikuvitus antaa myötä.

Ja pakko oli tilata kuvissa näkyvä vaaleanpunainen termosmuki töihin kahville. Tuote lienee roosanauhatuotteita, itse olen hieman kriittinen mokomaan ”hyväntekeväisyyteen” jossa pitää saada tuote jolla esitetään muille että olen hyvä ihminen ja kannatan hyväntekeväisyyttä, mutta nyt sen ostin edullisen hinnan ja kauniin ulkokuoren takia. Me kiireiset nykyihmiset emme lahjoita aikaamme saati rahojamme ilman vastiketta tai ainakaan että siitä emme saisi muiden arvostusta. Itse ajattelen kyllä niin että teenpä mitä tahansa muiden ihmisten hyväksi en halua että siitä tehdään mitään numeroa. Jotenkin se että meidän pitää saada joku tuote rosa-nauhan pätkä tai jotain vastaavaa osoittamaan hyvyyttämme ärsyttää. Rintasyövän tutkimus on mielestäni erittäin tärkeää koska hyvin monet naiset itseni mukaan lukien ovat joutuneet sen kynsiin. Tauti on pahimmillaan tappava, lievemmillään siitä selviää leikkauksella ja siihen liitetyillä hoidoilla. Tärkeintä olisi sen varhainen toteaminen ja siihen mammografia on mainio apulainen joskaan aina ei tuo kaikkea esille. Se mitä taudin sairastaminen tekee naiseudelle ja psyykelle onkin ihan oma lukunsa.  Josta ehkä joskus enemmän.

Tässähän taas tällä kertaa nämä ostokset. Mielenkiinnolla odotan joulukuun Livboxia ja tilaamiani Make up Revolutionin tuotteita kunhan nyt posti ne tuo. Aika jännityksellä myös odotan tilaamaani villakangas viittaa karvakauluksella joka tulee jostain Aasian maasta. Laitan näistä ja noista tuotteista parempaa arvostelua kunhan olen testannut. Hyvät viikonloput kaikille <3